Środek grzybobójczy, stosowania zapobiegawczego w ochronie roślin rolniczych, sadowniczych, warzywnych i leśnych przed chorobami grzybowymi i bakteryjnymi.
Środek aktywny dla takich chorób jak: zaraza ziemniaczana, chwościk, mączniak rzekomy
ziemniak
burak cukrowy
chmiel
Rośliny sadownicze
Środek aktywny dla takich chorób jak: parch jabłoni, parch gruszy, brunatna zgnilizna drzew pestkowych, rak bakteryjny drzew pestkowych, kędzierzawość liści brzoskwini
Jabłoń
Grusza
Wiśnia
Czereśnia
Brzoskwinia
Rośliny warzywne
Środek aktywny dla takich chorób jak: bakteryjna kanciasta plamistość, mączniak rzekomy dyniowatych,bakteryjna cętkowatość, zaraza ziemniaka, bakterioza obwódkowa, antraknoza, szara pleśń
Pomidor (w gruncie/ pod osłonami)
Ogórek
Fasola
Szkółki leśne
opadzina modrzewia
modrzew
Okres Karencji
Ziemniaki burak cukrowy, chmiel, jabłka, gruszki, wiśnie, czereśnie, brzoskwinie, pomidory (w gruncie i pod osłonami), ogórki (w gruncie), fasola - 7 DNI.